Spring is coming – focus op luchtige materialen

Spring is coming. Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Je voelt dat de lente er aan zit te komen. Tijd om langzaam afscheid te nemen van de winterse modeaccessoires. Dikke shawls verdwijnen uit beeld en we gaan ons focussen op luchtige materialen. Sieraden worden aankomend seizoen groot, goud en kleurrijk. Daarnaast zijn schelpen en chokers nog steeds favoriet. We hebben bijvoorbeeld een leuke choker van het trendy Collectie A. Deze is goudkleurig en is voorzien van een bal. Bovendien is het een dubbele ketting zodat je een choker en korte ketting in 1 hebt.

Natuurlijk willen wij van 4leafs4joy iedereen in behoefte voorzien. Verzilverde en fijne sieraden zullen dus ook te vinden zijn in ons exclusieve assortiment. Neem bijvoorbeeld de silver leaf oorbellen.

 

Speciaal voor ons ontworpen en bevestigd op een authentieke kaart van Taboo© Taboo accessoires worden gemaak door Mathilda die een eigen atelier heeft. Daardoor kunnen we bij haar aangeven welke accessoires we graag willen inkopen. Blaadjes en klavertjes horen bij 4leafs4joy, maar natuurlijk ook bij de lente. Voor leuke lente accessoires kun je dus nu bij ons terecht. Spring is coming en dat zie je namelijk al in onze shop.

Liefs Trudy
4leafs4joy 🍀

 

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *