Ladies Night Euroscoop Tilburg: We zijn er weer bij

Ladies Night Euroscoop TilburgBinnenkort is het weer zover, Ladies Night bij de Euroscoop in Tilburg en wij zijn er weer bij. Op 27 Maart om precies te zijn, in de foyer samen met andere lokale standhouders. Een uur voordat de film begint is er ontvangst met een welkomstdrankje. Daarna heeft iedereen de tijd om gezellig rond te kijken. Er is een diversiteit aan leuke kraampjes die speciaal gericht zijn op de vrouw.

Ladies Night: De film

De film die er deze keer draait gaat over Gloria Bell. Zij is een 58 jarige vrijgezel die zich nog 30 voelt, toch mist ze iets in haar leven. Omdat ze graag de ware wil ontmoeten duikt ze het nachtleven in. Daar ontmoet ze Arnold en haar zoektocht lijkt voorbij.

In de pauze van de film kunnen jullie lekker komen shoppen. Daarom zal ik jullie alvast verklappen wat je van 4leafs4joy kunt verwachten.

Moederdag

Wij gaan sowieso leuke modeaccessoires meenemen die je cadeau kunt geven met Moederdag. Dat lijkt nog heel ver weg maar voor je het weet is het al Mei. Dan is het fijn als je het cadeautje alvast in huis hebt. We tonen je bijvoorbeeld de lange ketting met sierlijk hart van Collectie A. Ben je gezellig met je moeder naar de Ladies Night gekomen? Dan kan zij lekker zelf komen kiezen wat ze leuk vind.

Winter shawls sale

De winter is weer bijna voorbij en dat betekent dat de winter shawls bij ons weer in de sale gaan. Voor een prikkie shop je ze nu en heb je ze alvast voor de aankomende winter. Maar als we het weer bekijken in ons landje, is een shawl rond deze tijd ook zeker niet overbodig 😉

Grabbelton

Natuurlijk nemen we onze grabbelton weer mee. Dit blijkt toch voor veel dames een leuke attractie, iedere keer weer. Dus ook al ben je krap bij kas, je kunt altijd naar huis met een leuke accessoire. Wij hebben er weer zin in!

Ladies Night loterij

Ook hebben we weer een loterij die voor de film plaatsvind, want ook dat hoort bij de Ladies Night. De prijzen hiervan gaan we nog samenstellen, binnenkort laten we je weten welke dit worden. Misschien ga jij deze keer naar huis met een mooi cadeau dat aangeboden is door 4leafs4joy.

Dus hou de datum alvast vrij in je agenda. We ontmoeten je graag op 27 Maart bij de stand van 4leafs4joy. Tot dan!

Liefs Trudy
4leafs4joy


Wanneer: 27 Maart
Hoe laat: Ontvangst begint om 19:00 uur
Waar: Euroscoop Tilburg
Adres: Olympiaplein 2, 5022 DW Tilburg


Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *