Korting op de oorbellen omdat we bijna 4 jaar bestaan!

Korting op de oorbellen in week 48. In aanloop op ons 4 jarig bestaan zijn we nu al in de feeststemming. Daarom doen we iedere week een andere accessoire in de sale. Vorige week hebben we 4 euro korting gehad op de shawls, deze week zijn de oorbellen aan de beurt. Heb jij leuke oorbellen gezien in onze shop, dan kun je ze nu lekker met korting scoren. Wacht niet te lang want op is op.
We hebben 20 verschillende oorbellen online staan en zijn zijn allemaal in de sale deze week, ook de nieuwst geplaatste hebben al meteen een fikse korting te pakken. Dat is nog eens feest vieren!

korting op de oorbellen

Er zijn oorbellen met parels of met vormpjes zoals sterretjes, kruisjes of bijvoorbeeld vierkantjes van Collectie A. Daarnaast hebben we ze met stofjes in verschillende prints zoals pied de poule en ruitjes. Die zijn nu helemaal trendy dus daar kun je niet aan voorbij. Pied de poule is een tweekleurig textielpatroon, meestal in zwart wit. Op de catwalk van dit seizoen komt deze print met regelmaat voorbij. We hebben ook vergulde en verzilverde oorbellen van Treasure Rookie en van Taboo©,  of wat dacht je van Lila grote ringen en Mintgroene grote hangers, ook een hit! Kijk zelf maar eens rond en pak die feestkorting.

Veel shop plezier.
Liefs Trudy
4leafs4joy

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *