Shawls wordt sjaals bij 4leafs4joy vanaf December 2019

Shawls wordt sjaals en weet je waarom? Omdat ik al meerdere keren de vraag kreeg waarom ik shawls schreef. Blijkbaar was het ouderwets. Maar ik ben dan ook grootgebracht met de woorden bureau in plaats van buro en dus ook met de variant shawls in plaats van sjaals.  Vanaf December 2019 ga ik het dus helemaal moderniseren. Als je trendy accessoires verkoopt moet de rest natuurlijk ook met de tijd mee gaan. Bovendien sluit ik dan hipper het jaar af en kan ik met een frisse start het nieuwe jaar in gaan. Op naar 2020.

Het tabblad sjaal zal bestaan uit 20 trendy sjaals. Omdat we kleine hoeveelheden hanteren is het aanbod dus steeds vernieuwend. Meestal zijn daar wel wat basic sjaals bij die uit 1 kleur bestaan. Bij Collectie A zijn deze basic sjaals herkenbaar aan het logo met een hartje. De andere varianten van deze Collectie hebben een logo met de letter A.  Daarnaast zijn de sjaals van de beste kwaliteit voor een mooie prijs. Natuurlijk hanteren we ook wat sjaals die in een ander segment vallen maar dat is gewoon leuk om erbij te hebben. Het merendeel is Collectie A zodat we herkenbaarheid  en kwaliteit aanbieden.

Bruingroene shawl van Collectie A

Alle accessoires van 4leafs4joy worden verstuurd in een brievenbusdoosje. Deze hanteren we in 3 formaten en de meeste sjaals passen erin. Maar de dikke wintersjaals jammer genoeg niet. Daarom nemen we deze mee naar de ladiesnights waar je ons met regelmaat kunt vinden. Have a warm winter!

Liefs Trudy
4leafs4joy 🍀

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *