Dinsdag weer Ladies Night in de Euroscoop

Dinsdag weer Ladies Night in de Euroscoop in Tilburg. Deze keer eens niet op Woensdag dus vergis je niet. 4leafs4joy is weer van de partij. Kom jij ook? Ik hoop jullie weer te mogen begroeten aan de kraam voordat jullie de filmzaal in gaan. Deze keer hebben we leuke kortingen speciaal voor de feestdagen. Natuurlijk gaat de grabbelton ook weer mee. Dan kun je in ieder geval naar huis met een nieuwe accessoire voor een klein bedrag. Zo net voor de feestdagen is dat mooi meegenomen.

De film die deze keer draait gaat over 3 halfzussen waarvan de moeder ernstig ziek is. Deze roept haar dochters bij elkaar omdat er iemand moet gaan zorgen voor de autistische broer Jan. Natuurlijk brengt dat problemen met zich mee, maar dat ga je morgen zien. De cast is als van ouds in Nederlandstalige films : Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga. Je kent ze wel, anders check de site van de Euroscoop.

Voordat de film begint worden er leuke prijzen verloot in de zaal, waarvan 2 schalen met modeaccessoires weer aangeboden zijn door 4leafs4joy. Dus misschien ga jij wel naar huis met leuke accessoires van Taboo, Collectie A of Treasure Rookie.

Bovendien hebben we deze merken ook op de kraam. Je herkent ons aan de vlaggetjes waar 4leafs4joy op gedrukt is. Deze zijn een tijdje terug gemaakt door Judy’s Blossom en ze komen nog steeds goed van pas. Dank je wel Margje!

Ik ga nog even mijn koffertje inpakken dan hoop ik jullie allemaal te zien 0p Dinsdag weer Ladies Night. We starten om 19.00 uur, tot dan.
Liefs Trudy
4leafs4joy 🍀

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *