4leafs4joy bestaat 4 jaar – feest bij 4leafs4joy

4leafs4joy bestaat 4 jaar. Tijd voor een feestje. 28 December 2015 ging ik me inschrijven bij de Kamer van Koophandel met mijn webwinkel 4leafs4joy modeaccessoires. Ik had me al een jaartje voorbereid met een online cursus en bezoekjes aan de startersdagen en daarna waagde ik de stap te maken om een eigen bedrijfje te starten. Tot de dag van vandaag heb ik er geen spijt van. Ik heb er zoveel van geleerd en door meegemaakt dat ik het iedereen kan aanraden die tenminste ondernemend is.

Natuurlijk heb ik ook momenten gehad dat ik dacht: waar ben ik aan begonnen, en daarbij heb ik ook wel eens gedacht om te stoppen, maar ik heb dat overwonnen en hou me vast aan mijn voornemens die ik 4 jaar geleden gemaakt heb: Ga voor 5 jaar online zijn met de webshop en beslis daarna of je ermee doorgaat. Dus het aankomende jaar zijn jullie nog niet van mij af haha.

Bij een feestje hoort een cadeautje

Maar dan nu wat leuks voor jullie, mijn klantjes die bij mij de modeaccessoires bestellen en lieve berichtjes terug sturen dat het zo leuk verpakt is, of dat ik er veel werk van gemaakt heb. Ja ladies, ik vind het nou eenmaal erbij horen dat je ziet dat ik er aandacht aan besteed om jullie een blij gezicht te geven als de bestelling geleverd wordt. Zelf wordt ik niet happy van een simpel envelopje dus ik doe mijn best om het wat spannender te verpakken. Bovendien gaan we dus vandaag omdat het feest is een leuk cadeautje toevoegen. Zodat jij ook voelt dat het een feestdag is. Dat hoort er nu eenmaal bij vind ik.

feest bij 4leafs4joy

Daarnaast wil ik iedereen bedanken die de afgelopen 4 jaar het vertrouwen gehad heeft in in mijn webshopje. 4leafs4joy bestaat 4 jaar en dat is mede dankzij jou. Aankomend jaar blijven we de trendy accessoires plaatsen van Collectie A en de handmade accessoires van Mathilda’s Taboo¬©. We gaan daarbij ook ons best doen om nog een leuk merkje bij te vinden die helemaal past bij deze shop en natuurlijk bij jullie. Ik hoop dan ook om je met regelmaat te mogen ontmoeten online of misschien op 1 van de ladies nights. See you soon!

Liefs Trudy
4leafs4joy 🍀

Tagged , , ,

2 gedachten over “4leafs4joy bestaat 4 jaar – feest bij 4leafs4joy

  1. Gefeliciteerd trudy. Op na de volgende 5 jaar. Je levering is altijd optijd. Gr esther

    1. Dank je wel Esther, we blijven ons best ervoor doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *