Laatste dag feestkorting – daarna start de lente collectie

Laatste dag feestkorting wegens ons 4 jarig bestaan. Al vanaf 28 December zijn de prijzen extra laag. Overal zit 4 euro korting op of zelfs nog meer. Wil je hiervan meeprofiteren dan sla je nu nog snel je slag. Vanaf morgen gaan de prijzen weer naar de standaard en beginnen we aankomende week al met de plaatsing van de lente collectie.  Bij 4leafs4joy willen we er lekker snel bij zijn om jou te voorzien van de nieuwste trends in modeaccessoire land.

Laatste dag sale

Wat je kunt verwachten zijn vooral pastels, schelpen en kleine tasjes van het trendy Collectie A. Op de catwalk bij de grote merken zijn die al met regelmaat gespot. Natuurlijk blijven de winterse accessoires ook nog wel even online. Maar de oudere collectie gaan we verwijderen zodat je met een accessoire van 4leafs4joy altijd trendy voor de dag komt.

Daarnaast gaan we de prijzen veranderen. Voorheen hadden we hele bedragen. Maar vanaf 2020 kun je ook bedragen achter de coma verwachten. De verzendkosten blijven 4,- en bovendien wordt je accessoire altijd mooi verzorgd verpakt. Daar doe ik graag voor je omdat ik het belangrijk vind. Je pakketje moet namelijk heel aankomen en een lach op je gezicht verzorgen.

Ben jij ook trendwatcher? dan heb je al lang gezien dan er veel accessoires die hot zijn een erg lage prijs hebben. Bijvoorbeeld de haarclip met parels. Maar dat is nu dus nog maar 1 dag zo, de laatste dag van de feestkorting is namelijk een feit. Ik zou zeggen: shop nog even snel in de sale nu het nog kan.
Daarna zie ik je graag terug met de start van de lente collectie.

Have a good & trendy 2020
Trudy
4leafs4joy 🍀

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *