Klantenservice

Welkom bij de klantenservice

Als u een vraag heeft over één van onze producten of over uw bestelling, kijkt u dan alstublieft eerst even bij de veelgestelde vragen. Misschien vindt u daar snel uw antwoord. Neem anders direct contact op met onze klantenservice.

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd is doorgaans 1 á 2 werkdagen. Meer informatie over levertijd vindt u op de pagina Levertijd en verzendkosten.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,00 per bestelling (excl BTW). Bestellingen vanaf € 30,00 worden gratis verzonden. Meer informatie over de verzendkosten vindt u op de pagina Levertijd en verzendkosten.

Worden producten ook verzonden buiten Nederland?

4leafs4joy verzend nog niet naar het buitenland.

De inhoud van mijn pakket is beschadigd, wat nu?

Als er een probleem opgetreden is tijdens verzending waardoor je bestelling beschadigt is geraakt dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Retouren en vervangingen.

Contact opnemen

Mochten de veelgestelde vragen geen oplossing bieden voor uw vraag dan kunt u via onderstaand formulier uw vraag direct aan ons stellen.

Vergeet uw bestelnummer niet

Als uw vraag gaat over een aankoop die u heeft gedaan in onze webwinkel dan is het belangrijk dat u niet vergeet om het bestelnummer te vermelden in uw bericht. U kunt het bestelnummer terugvinden in de bevestigings e-mail van uw bestelling. U kunt het bestelnummer ook vinden in uw account onder het kopje “Mijn bestellingen” of op de factuur.

captcha

Voer bovenstaande code in om aan te tonen dat u geen computer bent.