Klassiek in en om Breda

“Onze 'geërfde’ en eigenlijk onmogelijke website is omgetoverd tot een heldere en goed te beheren website met voor ons tot nu toe ongekende mogelijkheden. Dankzij een goed luisterend oor en de vaardigheid om wensen in 'gereedschap’ om te zetten. Dat is kracht! En wij zijn blij!”

- Tjeerd Knoop, webredactie klassiekinenombreda.nl

Klassiek in en om breda is een radioprogramma waarin, zoals de titel al weggeeft, klassieke muziek centraal staat. Het programma wordt iedere week uitgezonden op zondag van 19.00 tot 20.00 uur via de Oosterhoutse Radio en TelevisieStichting. Om hun luisteraars de mogelijkheid te geven eventueel gemiste uitzendingen terug te beluisteren is de website gecreeerd. Door de inspanningen van de webredactie werd de website meer en meer gezien als muzikale wegwijzer voor klassieke evenementen en optredens in en om Breda.

De nieuwe stijl

De stichting wilde een prettigere en meer menselijke achterkant bij hun website zodat het bijwerken van de website, wat met regelmaat gebeurde, makkelijker zou worden. Ze wilden meer grip op de pagina-layout en structuur in hun te publiceren informatie.

Biggee heeft het volgende gedaan:

  • De juiste informatiestructuur gemaakt, gericht op herkenbaarheid en bedienbaarheid
  • Inhoudelijke vormgeving, gericht op consistentie en toegankelijkheid
  • Vormgeving in overleg aangepast voor een moderne uitstraling
  • Google Analytics toegevoegd
  • Het CMS ontgrendeld; van gekleurde tekst tot compleet publicatiesjabloon — alles kan
  • De website compleet en gebruiksklaar afgeleverd, met instructies in het CMS

Bekijk de website: www.klassiekinenombreda.nl

Woensdag 11 juni 2014

Home Ons werk Klassiek in en om breda

Zoekmachine vriendelijke code

Allerlei namen van zoekmachines - Google is de grootste

Het toegankelijker maken van uw website, maar dan voor zoekmachines. De inhoud van uw website wordt luid en duidelijk doorgegeven zodat er voor de zoekmachine geen misverstand kan bestaan als deze uw website indexeert.

Zo is de zoekmachine zeker van zijn zaak als hij uw website naar voren laat komen bij een zoekopdracht die relevant is voor de inhoud van uw website.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties