Retouren en vervangingen

Redenen voor opzegging van de koopovereenkomst

Van gedachte veranderd

Je hebt het recht jouw koopovereenkomst met ons binnen 14 dagen na levering op te zeggen zonder vermelding van reden. Ben je niet tevreden? Dan vragen wij je om binnen 14 dagen via onze klantenservice een bericht te sturen over jouw retourzending. Alle producten die je online gekocht hebt en die je niet leuk vindt, kunnen teruggestuurd worden als het voldoende gefrankeerd is.

Verkeerd product ontvangen

Als je onverhoopt een verkeerd artikel heeft ontvangen, stuur dan een bericht via onze klantenservice om de retourzending en terugbetaling in orde te maken.

Aanmelden van terugsturen aankoop

Wilt u uw aankoop om één van bovenstaande reden opzeggen dan verzoeken wij u om dit van tevoren bij ons aan te melden. Dit kunt u doen via het contactformulier dat u vindt bij onze klantenservice. Een reden van retour is niet verplicht maar wij stellen dit wel erg op prijs.

Retourneren

U kunt de accessoires in de originele verpakking terugsturen door uw adres te verwijderen en duidelijk op het pakket “Retour afzender” vermelden. Zo bespaart u zich wat moeite en eventuele kosten voor verpakking.