Goedkope SSL webwinkels: Zelf aan de slag met een WooCommerce webwinkel

Sinds kort is er een nieuwe formule op het internet aanwezig om goedkoop een WooCommerce webwinkel te bedrijven. Ik zeg bedrijven omdat het hebben van een webwinkel alleen niet genoeg is, je zult er constant mee aan de slag moeten. Het mooie ervan is dat deze nieuwe formule exact hierop ingaat door het technische aspect van webhosting op de achtergrond te houden en ondersteuning van WordPress en WooCommerce op de voorgrond te zetten. De eerste in Nederland die deze formule heeft geadopteerd is www.goedkope-ssl-webwinkels.nl

Maandag 26 februari 2018

De domme, dove consument

Het hedendaagse marketingbeleid in Nederland laat me bij de ervaring ervan niet ontkomen aan het gevoel van onbeholpenheid. De relatie met klanten kan schijnbaar niet bot genoeg en lijkt alleen te gaan om prijsvechten. Gemeend wordt dat het bedrijfsleven zich alleen nog over kan geven aan het zo luid mogelijk uitschreeuwen van niet te missen buitenkansen.

Dat dit niet hoeft en nauwelijks rendeert is inmiddels in de USA langer bekend. Daar hoef je bij een bedrijf niet met zoiets aan te komen omdat het wordt beschouwd als toeterreclame, een manier van klantcontact die zelden past in hun vaak dure marketingstrategieën. In het land waar m

Dinsdag 19 augustus 2014

Een open aanval op het lelijke woord

Voor de mensen met een gevoel voor humor en een gezonde afkeer van verhullend, krom, fout of simpelweg lelijk taalgebruik is er nu een platform die het vlees op tafel legt. Het platform heet funkydutch.nlen staat bol van de lelijke woorden en bemoedigend commentaar om steun te bieden aan mensen die onze afkeer van dit woordgebruik delen.

Laat uzelf verassen door de speelse besturing van de website, bekijk wat de populairste lelijke woorden zijn of laat ons weten wat u een lelijk woord vindt en waarom.
Laat u niet uit het veld slaan door het onbegrijpelijke gebrabbel van uw meerdere, leer wat hij u te vertell

Zaterdag 11 januari 2014

Goed onderzoek is goud waard

Ruim 15 jaar is het internet mijn speeltuin en mijn respect voor de kunst van het maken van kwalitatieve en aansprekende inhoud op het internet is alleen maar groter geworden. In de loop der tijd is er veel veranderd. Veel boeken zijn geschreven over de toepassing van deze eeuwenoude kunst in de nieuwe media. Inhoud is big business geworden, getuige de vele magazines die exclusief op het web te lezen zijn. Zij hebben slim gebruik gemaakt van deze kennis en zo hun plaats verworven op het internet.

Maandag 2 december 2013

Optimaal rendement van uw website

Een website is een investering die zichzelf moet terugverdienen. Deze verdiensten komen voort uit de voortdurende commerciële activiteiten van uw website. Activiteiten zoals een webwinkel of winkelwagen, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en webdesign zijn voorbeelden van zo'n voortdurende commerciële activiteit. Een optimaal rendement van uw website bereikt u door deze activiteiten te verbeteren en waar mogelijk uit te breiden. Maar hoe weet u of verbetering mogelijk is en hoe weet u of uitbreiding wenselijk is?

Maandag 19 augustus 2013

<< Eerste < Vorige [1 / 2] Volgende > Laatste >>
Home Blog

Zoekmachine vriendelijke code

Allerlei namen van zoekmachines - Google is de grootste

Het toegankelijker maken van uw website, maar dan voor zoekmachines. De inhoud van uw website wordt luid en duidelijk doorgegeven zodat er voor de zoekmachine geen misverstand kan bestaan als deze uw website indexeert.

Zo is de zoekmachine zeker van zijn zaak als hij uw website naar voren laat komen bij een zoekopdracht die relevant is voor de inhoud van uw website.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties