Wie we zijn

Full-service internetbureau

Biggee is een full-service internetbureau. Dit maakt de lijnen korter, wat prettig is voor u. Zo heeft u één aanspreekpunt als het gaat om webdesign, inhoudelijke vraagstukken of klantwinnende functionaliteit. Behendigheid in de wonderlijke internetkunstenarijen laat ons door problemen heen kijken zodat de aandacht gericht blijft op úw doelstellingen.

Biggee transformeert uw ideëen en doelstellingen in een professionele internetproductie. Ook adviseert Biggee u over de nieuwste mogelijkheden die een bedrijf kunnen helpen groter te worden op het internet. In het proces van webdesign is Biggee een onverschrokken verdediger van de gebruikerservaring en dit brengt u fraaie, maar vooral bruikbare oplossingen. Wij houden van designuitdagingen, maatwerk javascript oplossingen, snelheid, schaalbaarheid en onze viervoetige mascotte.

  • Jan-Paul Kleijn
    Designer / copywriter / developer
    janpaul.kleijn@biggee.nl
    Het begon voor mij in 1999 met het maken van een aanverwante website voor een computerspel. Ik kreeg via e-mail een dankjewel van hun PR-afdeling in Laguna Beach, Californië. Mijn website had hen op het idee gebracht voor het duidelijk tonen van een afbeelding tegen een zwarte achtergrond. Ik was wel een beetje trots maar bleef er verder nuchter onder. Ze hadden het zelf op den duur waarschijnlijk ook uitgevogeld; ik was gewoon net iets sneller. Maar dat was wel de eerste keer dat ik de impact van het internet besefte: Andere mensen op ideëen kunnen brengen, letterlijk aan de andere kant van de wereld. Jan-Paul draagt het hart op de tong, is een goede luisteraar en een volledige internetfreak. Van nature is hij een creatieveling — nuchter en praktisch als het gaat om de toepassing ervan. Hij is technisch meer een all-rounder met sterke punten als XHTML, CSSen Javascript.
    Op inhoudelijk vlak is hij niet gauw van zijn stuk te krijgen en lijkt hij veel op een regisseur. Maar hij kent z'n limieten en is vrij gemakkelijk in z'n omgang met andere mensen. Hij gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg en houdt van duidelijke taal. Oh ja, hij houdt van dieren.

Vrienden van Biggee

Home Wie we zijn

Inhoudelijke optimalisatie

Een grote hoefijzermagneet - open kant naar boven

Goede inhoud wordt gedoseerd en op de juiste volgorde aan de bezoeker getoond zonder dat besturing of design hiervan de aandacht afleidt. Inhoudelijke optimalisatie is hierdoor een multidisciplinaire taak die dient om bezoekers ertoe te bewegen zich verder te verdiepen in uw website.
Win de interesse van uw doelgroep en hou hun interesse gaande met inhoudelijke optimalisatie.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties